29 Mayıs 2012 Salı

ToonCamera iPhone Uygulaması

Bu yazımda size kendiminde kullandığı çok eğlenceli, kullanışlı ve zevkli bir programı tanıtacağım, Toon Camera. Aslında çok basit olarak tasarlanmış bu program ile eğlenceli video ve fotoğraf çekebilir, bunlara efekt verebilirsiniz. Uygulama ile 3 farklı seçenekte fotoğraf ve video çekme imkanınız mevcut. Bunlardan ilki renkli dolgu şeklinde, ikincisi ve üçüncüsü ise siyah beyaz kalem şeklinde kayıt yapabilirsiniz. Uygulamayı ilk açtığınızda karşınıza kamra çıkıyor ve çekeceğiniz fotoğraf veya videoyu karikatürize etmenize olanak sağlıyor. Uygulamanın en sevilen yanlarından bir tanesi de video veya fotograf çekmeden sonucu görebiliyorsunuz.



Kalem şeklindeki ikona tıklyarak siyah beyaz mı yoksa renkli mi kayıt yapacağımızı belirliyoruz, dalga şeklindeki ikona tıklyarak kalem kalınlığını seçebiliyoruz. Ampul şeklindeki ikona tıkladığımızda iphone 4 cihazlarımızın flashını açabiliyoruz. En soldaki ikona tıkladığımızda ise cihazımızın ön veya arka kamerası geçişlerini sağlayabiliyoruz.






















Uygulamanın video seçeneğiyle çok eğlenceli videolar yapılabilir. Video kayıt anında iken istediğimiz zaman video efektini değiştirip çok daha fazla eğlence katabiliriz videolarımıza.



Son olarak video kayıt işlemi ya da fotoğraf çekim işlemi bittikten sonra ekrandaki görüntü gibi çektiğimiz kayıdı telefonumuza kaydedebiliyoruz. İstersek bunları pratik bir şekilde sosyal ağlarda paylaşabiliyoruz.

Uygulama ile eğlenceli zamanlar geçireceğinize eminim fakat uygulamanın tek eksik yanı eski zamanlı fotoğrafları karikatürize etmemize rağmen videolarda bu seçeneğin olmayışı. Yani eski videolarımızı düzenleyemiyoruz yalnızca o anki anı değiştirebiliyoruz. Aşağıda videonun orjinal tanıtım videosunu paylaşıyorum.




ToonCamere'yı AppStore'den Satınalmak için tıklayınız.

0 yorum:

Yorum Gönder