16 Ağustos 2012 Perşembe

Teknolojiden Anlayan Kedi Pati

İnternete alıştın mı bırakması çok zor. Sadece evde ve işte olması yetmemeye, trafikte şurda burda beklerken de ihtiyacını duymaya başladım.

Ne alayım, nasıl edeyim diye kendi kendime bakınırken aklıma bir arkadaşımın tavsiyesi geldi. Cep telefonu ihtiyacı içindeyken telefonun modelini aratmış, karşısına türlü türlü videolar gelmiş. Bir grup teknoloji sever insan yeni çıkan telefonları deneyerek yorumlarını videoya kaydedip paylaşıyorlarmış.

Ben de durur muyum, hemen başladım aramaya. Karşıma çıkan ilk 1-2 videodan sonra öyle bir videoya denk geldim ki, bu telefonu Pati bile kullanabiliyorsa ben çok rahat ederim dedim. Pati kim mi? Pati bir kedi, evet evet bildiğiniz kedi. Türlü türlü numaraları, sevimlilikleri ile bir MaxiPLUS 5’i kutusundan çıkarıyor, oynuyor, sahibiyle beraber inceliyor. Hele film seyrederken karşısına çıkan köpekten korkması anlatılmaz yaşanır.

Kıssadan hisse, size tavsiyem, bu videoyu izleyin. Pati sizi çok şaşırtacak, emin olun.



MaxiPlus5 hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız tıklayın.

Bir bumads advertorial içeriğidir.

11 yorum:

  1. Türkiye’nin kayak merkezi Uludağ’da onlarca otel bulunmaktadır. 1. Ve 2. Oteller bölgesi olarak adlandırılan turizm yörelerinde, zirveye yakın yerde konumlanan tesislerin çoğunda farklı mesafelerde pistler de mevcuttur. http://www.uludagoteller.com.tr/uludag-otelleri/ #uludağ #oteller #uludağoteller

    YanıtlaSil
  2. Kapalı alanlarda en uygun klima modellerinden biri olarak bilinen yer tipi klimalar, değişen kapasiteleri ile her mekan için özel olarak kullanılmaktadır.
    Daha Fazla Bilgi İçin Lütfen İnternet Sitemizi Ziyaret Ediniz.
    http://www.mitsubishiklima.com.tr/klima/ev-ofis-klimalari/yer-tipi-klima/
    #yertipiklima #yertipiklimafiyatları #mitsubishiyertipiklima

    YanıtlaSil
  3. Mitsubishi’den İklimsa güvencesinde, 24225 Btu/h soğutma ve 27296 Btu/h ısıtma kapasitesi ile çalışan R410A gazlı, A sınıfı SRK 71 ZM-S Mitsubishi klima iç ünite.Multi klima iç üniteler hakkında detaylı bilgi almak ve kullanım alanlarını öğrenmek için tıklayın.
    http://www.mitsubishiklima.com.tr/klimalar/multi-klima-ic-unite/mitsubishi-srk-71-zm-s-klima/
    #mitsubishiklima #mitsubishi #klima

    YanıtlaSil
  4. Baymak klima servisi duvar tipi, inverter duvar tipi split, inverter multi split, salon, kaset, tavan, yer, kanallı tip klima montaj, bakım arıza servis merkezi
    http://baymak.klimaservis.com/
    #klimaservis #baymakklimaservis #baymakklimaservisi

    YanıtlaSil

  5. Klima Hastalığı Lejyoner Nedir? Belirtileri ve Tedavisi
    Klima hastalığı lejyoner nedir, klima filtrelerinde bulunan lejyoner mikrobunun belirtileri ile hastalığın tedavisinde kullanılan yöntemler.
    http://www.mitsubishiklima.com.tr/lejyoner-nedir/

    #lejyonernedir #lejyonerhastalığınedir #lejyonerhastalığı 

    YanıtlaSil
  6. Sinema ve Tiyatro Salonu Klimaları – En Çok Tavsiye Edilen Klima Modelleri
    http://www.mitsubishiklima.com.tr/sinema-ve-tiyatro-salonu-klimalari/
    #sinemasalonuklimaları #tiyatrosalonuklimaları #sinemasalonuklimamodelleri

    YanıtlaSil
  7. Büyükada’nın En İyi Restoranları – En Popüler Yeme İçme Mekanları
    Birbirinden güzel Büyükada restoranları ile muhteşem gün batımı manzaraları eşliğinde taptaze ada balıklarının ve geleneksel mezelerin tadına bakmak ister misiniz? İstanbul’un kalabalığından uzak, sakin ve huzurlu Büyükada’da keyifli bir yemek deneyimi sizleri bekliyor. Her damak zevkine hitap eden Büyükada restoranları sayesinde adadan tat alacaksınız!

    YanıtlaSil


  8. Ömer Polat Diş Kliniği – Ortodonti Tedavisi Estetik Diş Hekimliği
    Ömer Polat Diş Kliniği, çocuk ve yetişkin ortodonti tedavisi, gülüş tasarımı ve diş beyazlatma, estetik diş hekimliği ile implant ve kanal, dişeti hastalıkları tedavileri.
    http://www.omerpolatdisklinigi.com/

    YanıtlaSil
  9. Türkiye’nin en iyi diyetisyenleri, 81 ilde uluslararası yöntemlerle kişisel ve kurumsal beslenme danışmanlığı, beslenme eğitimleri, yaşam koçluğu ile online diyet danışmanlığı.
    www.diyetuzmani.com.tr
    #diyetisyen #türkiyenineniyidiyetisyenleri #diyetuzmanı

    YanıtlaSil
  10. Mitsubishi klima fiyatları ve sezona özel en cazip kampanyalar burada! İstediğiniz klima modeline ve kapasitesine özel fiyatlarımızı öğrenmek, evleriniz ve iş yerleriniz için doğru klimayı almak istiyorsanız Türkiye’nin ödüllü satış ekibi olan Mitsubishi klima danışmanlarımızı arayın! Kurumsal ve kişisel çözümlerimizden yararlanın!

    En iyi klima fiyatları için linke tıklayın.

    YanıtlaSil
  11. VRF Klima Satış ve Servis Merkezi – En İyi Fiyat Aynı Gün Hizmet
    Türkiye genelinde bayi ve servis ağı ile en iyi fiyat garantili satış, aynı gün keşif, satış, bakım, onarım ve yedek parça hizmeti.

    Buradan VRF Klima modellerine bakabilirsiniz.

    YanıtlaSil