19 Mayıs 2000 Cuma

Kullanım Şartları

Bu siteye ait içerikler (resim, yazı vb.) site sahibinin izni olmaksızın kopyalanamaz ve alıntı yapılarak, başka sitelerde yayınlanamaz. Bu sitedeki resim yazı vb. içerikler yazarın izni olmaksızın ticari amaçla kullanılmaz. Sitedeki bir yazı alıntı yapılacağı zaman kaynak belirtilmek zorunludur. Aksinin görülmesi halinde gerekli işlem yapılacaktır. Alıntı yapılırken yazarın izni alındıktan sonra aşağıdaki ibare kullanılmak zorundadır;

Not: Bu makale GezEglen 'den alınmıştır.

Sitemizde bulunan içeriklerin (resim, yazı vb.) doğruluğu ve kesinliği garanti edilmez. Ayrıca, sitemizde yayınlanan içeriklerin bazıları güncelliğini kaybetmiş olabilir, bundan dolayı meydana gelebilecek sorunlardan, gezeglen.blogspot.com sorumlu değildir.

gezeglen.blogspot.com adresinde, farklı sitelere yönlendirilen bağlantılardan ve bu bağlantı verilen sitelerin içeriklerinden gezeglen.blogspot.com sorumlu değildir. Sitemizdeki içeriklerden dolayı meydana gelebilecek her türlü maddi ve manevi zarardan gezeglen.blogspot.com sorumlu değildir.

Ayrıca bu siteye yapılan yorumların içeriklerinden, yorumu yazan şahıslar sorumludur, bu gibi durumlarda gezeglen.blogspot.com sorumlu tutulamaz.

gezeglen.blogspot.com adresinde paylaşılan videolar, youtube,dailymotion gibi farklı serverlardan alınan videolardır. sitemizdeki videoların içeriklerinden dolayı gezeglen.blogspot.com adresi sorumlu tutulamaz.

gezeglen.blogspot.com " Kullanım Şartları " sayfasını önceden haber vermeksizin istenilen zamanda güncelleme veya değiştirme hakkına sahiptir.

Eğer sizler de gezeglen.blogspot.com adresinde telif hakkına aykırı hareket edildiğini düşünüyorsanız, bahsi geçen yazının adresiyle birlikte İletişim kısmından bizimle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Haklı bulunduğunuz takdirde bahsi geçen yazı anında gezeglen.blogspot.com adresinden kaldırılacaktır.

gezeglen.blogspot.com adresindeki herhangi bir sayfayı ziyaret ettiğiniz takdirde, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılırsınız. Yukarıdaki şartları kabul etmiyorsanız, bu web sitesini kullanmayınız.




GezEglen Blog
Dünyanın İçeriği