7 Temmuz 2012 Cumartesi

CEO Açılımı Nedir ?

Çoğu zaman iş hayatında kullandığımız kelime olan CEO 'nun açılımı nedir diye düşündünüz mü hiç. Ben düşündüm ve tahmin ettiğiniz gibi yabancı kökenli olan bu kısaltımın açılmış hali aşağıdadır.


Chief Executive Officer’s (Baş Yönetici ,bir sirketteki en yuksek dereceli yonetici..)



5 yorum:

  1. When someone writes an article he/she keeps the thought of a
    user in his/her brain that how a user can know it.
    Thus that's why this paragraph is amazing. Thanks!

    Here is my website: free cccam

    YanıtlaSil
  2. Profesyonel anlamda klima bakım hizmeti almak isteyenler klima servis danışmanlığında yerinde tespit ve çözüm hizmetlerinden yararlanabilirler. Deneyimi ve bilgisi ile bugüne kadar yüzlerce firma ve kişiye özel çözümler sunmuş olan klima servis, klima danışmanlığında rakipleri arasından sıyrılarak size en iyi hizmeti veriyor. Kullanmakta olduğunuz cihazınıza periyodik olarak yapılan klima bakım işlemleri ile gelecekte yaşayabileceğiniz sorunlar minimuma indiriliyor…
    http://www.klimaservis.com/
    #klimaservisi #klima #klimayetkiliservis

    YanıtlaSil
  3. Ada Kahvaltısı Neler Sunuyor? – Reçeller ve Taze Börekler!

    Huzurlu bir atmosfer içerisinde, kuş sesleri ve çiçekli bahçelerde kahvaltı yapmak muhteşem olacak! Büyükada’da kahvaltı sofraları eşsiz ada lezzetleriyle hazırlanacak. Büyükada turu öncesinde ihtiyacınız olan enerjiyi verecek.

    Büyükada kahvaltı mekanları ve sahil restoranlarının sunduğu Ada kahvaltısı içinde:

    YanıtlaSil
  4. Her biri alanında uzman, mesleğinin etik değerlerine saygılı, danışanlarının sağlıklı ve güvenli şekilde kilo vermesini sağlayan diyet uzmanı ve diyetisyenler ile birlikte kişiye özel beslenme danışmanlığı ve diyetisyen hizmetleri.

    YanıtlaSil