11 Mayıs 2012 Cuma

Kulaklık Kablolarının Birbirine Dolaşmasına Son

Eminin siz de benim çektiğim kadar çekmişsinizdir bu kulaklık kablolarından. Kullandıktan sonra bıraktığım gibi bulamıyorum bu kabloyu ve sinir bozucu 5 dakikadan sonra ancak kullanmaya başlayabiliyorum. Artık bu durumun önüne geçmek için yeni bir yöntem buldum. Bunu sizlerle paylaşmak istedim. Açmak için harcadığımız vaktin 5 te birini harcayarak düzenli bıraktığımız kabloyu tekrar düzenli bulmak mümkün. Ne kadar sinir bozucu olan bu durumdan sizlerin de kurtulması dileğiyle......


İşte Yöntem ;























10 yorum:

  1. tam çözüme kavuştum derken kulaklığı kaybettim ben de :)

    YanıtlaSil
  2. Yaralı bir paylaşım teşekkürler...

    YanıtlaSil
  3. @3 şeyini görmüş yarası sanmış

    YanıtlaSil
  4. kanka paylaşım çok tehlikeli ateş ediyor kanka

    YanıtlaSil
  5. Harika bir anlatım olmuş.

    YanıtlaSil
  6. Açılış Organizasyonu Benzeri Yıl Dönümü Kutlamaları

    Açılış organizasyonu ve benzeri yıl dönümü kutlamaları firmanız, işletmeniz, kurum ya da kuruluşunuz için hazırladığımız ve organize ettiğimiz hizmetlerden birisidir. İzmir Organizasyon firması olarak ihtiyaç duyabileceğiniz tüm hizmetleri sunuyoruz. Açılış organizasyonu benzeri yıl dönümü kutlamaları ile işletmenizin kuruluş yıl dönümünü, eğlenceli ve ihtişamlı şekilde organize ediyoruz. Satış ve pazarlama, reklam ve tanıtım amacıyla tıpkı açılış organizasyonlarında ki gibi balon süsleme, animasyon gösterisi gibi hizmetler veriyoruz. İzmir Organizasyon deneyimli ekibi ile birlikte açılış organizasyonu, yıl dönümü etkinlikleri ve daha pek çok organizasyonda profesyonel hizmet vermektedir. Firmanız için hazırlanan yıl dönümü etkinliklerinde de organizasyonu ilgi çekici ve farklı kılmak için çalışıyor, sizlere kusursuz bir atmosfer oluşturuyoruz. Yazının devamını okuyarak açılış organizasyonu benzeri yıl dönümü kutlamaları hakkında fikir edinebilir ve ayrıntılı bilgi almak için İzmir Organizasyon müşteri temsilcimize ulaşabilirsiniz.

    Bazı geleneklere mutlaka önem verin

    Günümüzde kadınlar ne kadar modern görünseler de, duygusal beklentileri her çağdaki kadınlardan daha farklı değil. Ailesine saygı gösteren ve evlilik için onların rızasını alan bir erkek bütün kadınların hoşuna gider. Bu planladığınız organizasyon ister İzmir evlilik teklifi isterse İstanbul evlenme teklifi, ister bir sahil kasabası mesela Bodrum evlilik teklifi olsun olmazsa olmazları unutmayın. Bir demet çiçek, baş başa yenilen bir yemek ya da başına takacağınız masum bir taç çok klasik gibi görünse de birçok bayan için gerçekten çok etkilidir.

    Düğün Organizasyon Hizmeti Nasıl Alabilirim?

    Düğün, Nişan ve Kına Organizasyonlarınız için Professional Çekim Hizmetiİzmir organizasyon düğün organizasyon çiftlerin istekleri doğrultusunda hizmet planı oluşturur. Örneğin siz sade ama şık bir düğün ya da nişan düzenlemek istiyorsunuz. Size en uygun düğün mekanı, müzik, müzisyen seçimi ya da masa süslemeleri gibi farklı konseptleri bir araya getirirken bir kitap yada bir filmden ya da bir anınızdan faydalanabilirler. Seçmiş olduğunuz düğün paketi onaylandıktan sonra seçmiş olduğunuz tarihe randevu için kaparo alınmaktadır. Siz de mutlu müşteriler portföyümüze katılmak isterseniz http://www.dugunorganizasyonu.com.tr/ adresini ziyaret edebilir, size en uygun düğün paketleri için fiyat iletişime geçebilirsiniz.

    İzmir Tekne Kiralama
    İzmir’de gerçekleştireceğiniz çeşitli etkinlik ve aktivitelerinizi İzmir tekne kiralama ile teknede geçirebilir, tekne turlarıyla eğlenceli ve keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  7. organizasyon sektorunde oncu olan bir firmadir ve işini çok iyi bir şekilde yapmaktadir sizlerde boyle iyi ve uzman bir firmaile çalişmak isterseniz
    sünnet organizasyonu inceleme yapiniz ve daha çok bilgiye kavuşunuz

    YanıtlaSil