1 Mayıs 2012 Salı

Iphone Uygulama Tavsiyesi - Draw Somethings

Bugün yeni bir kategoriyle karşınızdayım. Bu yeni kategorimizde Iphone , Android telefonlara ait uygulama, oyun, program gibi içerikleri paylaşacağım. Çoğunlukla kendimin denediği ve hoşuma giden uygulamaları burada paylaşacağım. İlk olarak Draw Somethings adında resim becerisiyle alakalı bir oyunu sizinle paylaşmak istiyorum. Eğer İngilizcenize ve resim becerinize güveniyorsanız bu oyun tam size göre.
Oyuna ilk girişte bir hesap oluşturmanız isteniyor. Bu aşamada Facebook şifrenizle de giriş yapabilirsiniz. Tavsiyem de odur. Çünkü rastgele insanlarla bu oyunu oynayabildiğiniz gibi Facebook hesabınızdaki arkadaşlarınızdan telefonunda bu oyun yüklü olan arkadaşlarınızın listesini görüp, onlarla da bu oyunu oynayabilirsiniz.
Giriş yaptıktan sonra, menüden Create Game butonuna tıklayarak karşınıza bir oyuncu seçmelisiniz. Bu oyun iki kişi ile oynanmaktadır. Çok fazla ikili grup oluşturup daha fazla insanla da bu oyunu aynı anda oynayabilirsiniz. Konuyu dağıtmadan, oyun kurma butonuna tıkladıktan sonra Facebook'tan ya da rastgele bir arkadaş seçerek oyuna başlıyorsunuz.

Oyunda size 3 farklı kelime sunuluyor. Kolay, orta ve zor seviye kelimeler buna göre puan veriliyor size. Hangisini daha kolay resim çizerek anlatabilecekseniz o kelimeyi seçip devam ediyorsunuz. Ardından açılan boş sayfa artık sizin becerinizi göstereceğiniz alan. Burada kelimeyi en iyi anlatacak resmi çizdikten sonra artık sıra arkadaşınızda. Eğer arkadaşınız karışık verilen harflerden o kelimeyi bilirse ikiniz de puan kazanıyorsunuz. Bilse de bilemese de artık sıra ona geçiyor ve resmi o çizip sizin bilmenizi istiyor.

Oyun bu şekilde devam edip gidiyor. Üstte de belirttiğim gibi oyunu farklı kişilerle aynı anda iki kişilik grup oluşturarak çok daha fazla kişiyle oynamanız mümkün.
Bu da oyunun videosu ;


iTunes ' den bedava indirebileceğiniz oyunun adresi ;
http://itunes.apple.com/us/app/draw-something-free/id488628250?mt=8&ign-mpt=uo%3D2
Tabi bunun ücretli olanını 1.99 $ ama ücretsiz olanın da zevkli olduğunu hatırlatmak isterim.

0 yorum:

Yorum Gönder