28 Nisan 2012 Cumartesi

Sevimli Bir Dizi Leyla İle Mecnun

90'lardaki her dizide konu olan o sıcak mahalle havasını olağanüstü konularla, olaylarla işleyen sevimli bir dizi. İlk başta izleyenlerin sacma sapan olayla dolu diyerek es geçtiği diziyi devamlı izlemeye başlayınca bağımlısı olmaktan kurtulamıyorsunuz. Kaldı ki zaten çok fazla izleyici sayısına ulaşan dizi yayınlandığı gün reyting rekoru kırıyor. Bunu o gün sosyal medyayı takip ettiğinizde de anlayabiliyorsunuz. Twitter da yayınlandığı gün mutlaka bir TT ( trend topics) si oluyor.

İsmail abisi, Yavuz abisi, Erdal Bakkalı,Büyük İskenderi, Dedeleri, Şirini,Sedefi ile renkli kişiliklere sahip olan dizi çoğu zaman güldürdüğü gibi bir anda da sizi derin bir üzüntü içine sokabiliyor.

Dizi Leylasını arayan Mecnun'un başından gelen olayları konu ediyor. Bu olaylar genelde olağanüstü olaylar olarak göze çarpıyor. İnsanı bulunduğu ortamdan alarak olağanüstü bir dünyanın içerisine çekiyor.
Leyla ile Mecnun , Türkiye'deki dizi kalitesinin yerlerde süründüğü, komedi dizilerinin çuvalladığı günümüzde kaliteli oyunculuğuyla, güldürürken aynı zamanda duygulandıran yapısıyla rakipsiz bir dizi olarak göze çarpıyor.
Pazartesi günleri ekrana gelen Leyla ile Mecnun, pazartesi sendromunu aşmanızda size yardımcı olacaktır. Leyla ile Mecnun Her pazartesi 22.05'te Trt1'de ekrana geliyor.

Diziden güldüren sahneler için tıklayınız.

0 yorum:

Yorum Gönder