GezEglen Yeniden Sizlerle

Seneler 2009 Nisan'ı gösterdiğinde yayın hayatına başlamıştı Gezeglen. Araya giren ayrılık sonucu sizlerden uzak kaldı ama şimdi yeniden daha güçlü olarak sizlerle ...

Geleceğimiz ; Elektrikli Arabalar

Aslında bunun ülkemizin güzide beyin güçleri tarafından bulunması ve geliştirlmesini isterdim fakat yabancılar yine bizden önce davrandılar. Çünkü yıllardır benzine en fazla vergi veren ülkelerin başında geliyoruz. Bu sebeble benzine en fazla veren insanlarız..

Facebook Sayfamızı Beğendiniz mi?

Günümüzde çoğumuzun kullandığı sosyal iletişim ağı Facebook'taki sayfamızı beğenerek, Facebook üzerinden de blogumuzun arşivine ulaşabilir, bu bilgilerin kolayca size ulaşmasını sağlayabilirsiniz ...

Eurovision 2012

Heryıl yapılan Eurovision şarkı yarışmasında bu sene ülkemizi süpriz bir isim Can Bonomo temsil edecek. Henüz şarkı konusunda bir açıklama yapılmadı ...

Öğrenciye 29 Yaşına Kadar Askerlik Yok

Bu yazımda kendimin de Ocak ayında tamamladığım askerlikle ilgili olarak yeni çıkan yasa tasarısı hakkında bilgi vereceğim. Bazı arkadaşlarımız müjde olarak algılar bazıları ise olağan bişey kabul eder ama ben yine de söyleyim...

19 Mayıs 2000 Cuma

Kullanım Şartları

Bu siteye ait içerikler (resim, yazı vb.) site sahibinin izni olmaksızın kopyalanamaz ve alıntı yapılarak, başka sitelerde yayınlanamaz. Bu sitedeki resim yazı vb. içerikler yazarın izni olmaksızın ticari amaçla kullanılmaz. Sitedeki bir yazı alıntı yapılacağı zaman kaynak belirtilmek zorunludur. Aksinin görülmesi halinde gerekli işlem yapılacaktır. Alıntı yapılırken yazarın izni alındıktan sonra aşağıdaki ibare kullanılmak zorundadır;

Not: Bu makale GezEglen 'den alınmıştır.

Sitemizde bulunan içeriklerin (resim, yazı vb.) doğruluğu ve kesinliği garanti edilmez. Ayrıca, sitemizde yayınlanan içeriklerin bazıları güncelliğini kaybetmiş olabilir, bundan dolayı meydana gelebilecek sorunlardan, gezeglen.blogspot.com sorumlu değildir.

gezeglen.blogspot.com adresinde, farklı sitelere yönlendirilen bağlantılardan ve bu bağlantı verilen sitelerin içeriklerinden gezeglen.blogspot.com sorumlu değildir. Sitemizdeki içeriklerden dolayı meydana gelebilecek her türlü maddi ve manevi zarardan gezeglen.blogspot.com sorumlu değildir.

Ayrıca bu siteye yapılan yorumların içeriklerinden, yorumu yazan şahıslar sorumludur, bu gibi durumlarda gezeglen.blogspot.com sorumlu tutulamaz.

gezeglen.blogspot.com adresinde paylaşılan videolar, youtube,dailymotion gibi farklı serverlardan alınan videolardır. sitemizdeki videoların içeriklerinden dolayı gezeglen.blogspot.com adresi sorumlu tutulamaz.

gezeglen.blogspot.com " Kullanım Şartları " sayfasını önceden haber vermeksizin istenilen zamanda güncelleme veya değiştirme hakkına sahiptir.

Eğer sizler de gezeglen.blogspot.com adresinde telif hakkına aykırı hareket edildiğini düşünüyorsanız, bahsi geçen yazının adresiyle birlikte İletişim kısmından bizimle iletişime geçmeniz gerekmektedir. Haklı bulunduğunuz takdirde bahsi geçen yazı anında gezeglen.blogspot.com adresinden kaldırılacaktır.

gezeglen.blogspot.com adresindeki herhangi bir sayfayı ziyaret ettiğiniz takdirde, yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılırsınız. Yukarıdaki şartları kabul etmiyorsanız, bu web sitesini kullanmayınız.




GezEglen Blog
Dünyanın İçeriği

Ben Kimim ?

Öyle çok şaşalı bir yazı yazmak istemiyorum. Kısaca ben uzun yıllar ( neredeyse ömrünün 3/4 ü) okuduktan sonra 2011 yılında okul hayatını noktalayıp, aynı sene askerliğini kısa dönem er olarak tamamlayıp şimdilerde özel bir firmada Ar-Ge Mühendisi olarak çalışan bir insanım. Üniversitede ihtisas alanım Makine Mühendisliği olup şimdilerde bunun üzerine Tübitak'a projeler üretmekle meşgulüm. Tabi ayrıca vaktim olduğunda da bu blogla ilgilenmeyi hobi olarak görüyorum.

Blog dünyasına girişim, web site tasarımına ilgi duymam ile başladı. Önceleri öylesine ilgilendiğim bu işle daha sonraları kendi şirketimizin websitesini yapmakla tavan yaptım. Ardından bununla birlikte 2007 de bloggerla tanışıp boş zamanlarımı değerlendirmek için GezEgleni kurmaya karar verdim.

İlk başta basit bir kaç oyun ve video paylaşımından sonra hoşuma gitmeyip paylaşımları durdurma kararı aldım. Bunlar amatörün bile amatörü sayılacak cinstendi. Halen bir anı olarak blog arşivinde saklarım. Siz de buradan görebilirsiniz.

Daha sonra seneler 2009 u gösterdiğinde blog yazma dürtüsü tekrar gelerek gerçek bir blog havasında paylaşımlar yapmaya başladım. Yine ilgiyle başladıktan sonra paylaşım sayısı düşerek git gide azaldı. Nedenini bilmediğim şekilde noktalandı. Ayda yılda bir yazmaya başlamıştım.

Şimdilerde ise ( Yani 2012 senesi ) yeni bir iştahla ve devamlı bir şekilde bloğumu daha ilerilere götürmek adına yazmaya devam ediyorum. Ve bir nebze de olsa başarılı olduğum kanısındayım. Bunu alexa sıralamasına bakarak söylüyorum. Tabiki hergün yeni yazılarla daha da gelişip büyüycek bir blog sizleri bekliyor.

5 Mayıs 2000 Cuma

İletişim

1 Mayıs 2000 Pazartesi

Yazım Yanlışı Uyarısı....

Herhangi bir yazımızda yazım yanlışı yapıldığını veya düzeltilmesi gereken bir yerin olduğunu düşünüyorsanız lütfen aşağıdaki yorum kısmına bu yazının bağlantısını ve yapılan yanlışı belirten bir mesaj atarak bize ulaşın. Dilimize hep birlikte sahip çıkalım....